PRIJAVE ZA PUTOVANJE

ŠIFRA ARANŽMANA: 15104

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 40 putnika

ROK PRIJAVE: do popunjenja mjesta

TEL: 021/ 231 977

RADNO VRIJEME: od 09:00 - 18:00 sati

ZAGREB - WOMEN ONLY

IZLOŽBA DA VINCI I SHOPPING TOUR

 

 

1. dan: ZAGREB – IZLOŽBA DA VINCI – VEČERA U SOFRI

 

   Polazak iz Splita (Sukoišanska stanica u 07:00 sati, te vožnja autocestom uz usputna zaustavljanja radi odmora grupe. Dolazak na ZAGREBAČKI VELESAJAM – KINESKI PAVILJON, te odlazak na IZLOŽBA LEONARDO DA VINCI - genij i njegovi izumi - slavi univerzalnog genija Leonarda da Vincija kao izumitelja, inženjera, znanstvenika, anatomista, arhitekta, kipara, filozofa i, na kraju ali ne manje važno, renesansnog umjetnika.Premda najpoznatiji kao umjetnik, Leonardo da Vinci bio je izumitelj i čovjek beskrajne radoznalosti i inovativnosti. Nakon proučavanja njegova djela "Codici Vinciani", držeći se svih Leonardovih naputaka, grupa stručnjaka i vještih majstora iz Firence u Italiji, uspjela je proizvesti interaktivne strojeve u realnoj veličini uporabom istih materijala koje je Leonardo da Vinci u svoje doba imao na raspolaganju. Po razgledu slobodno vrijeme na trgu, Ilici ili u Tkalčićevoj, te slobodno vrijeme za ručak i kavu. Preporučamo odlazak i u poznatu slastičarnicu „Vincek“ (ispod lojtrice). Smještaj u hotel s 3*.

  Odlazak u 20: 00 na organiziranu večeru u poznati restoran „Sofra“ (nadoplata za menu bez pića 90,00 Kn, molimo naglasiti pri rezervaciji aranžmana ukoliko uzimate večeru). SOFRA? Inače, sofra na bosanskom znači nizak stol oko kojeg se sjedi na podu ili na jastucima prekriženih nogu. Na stolovima restorana čak su i minijaturne sofrice koje služe kao podmetači.Jela se poslužuju u tradicionalnim zemljanim vrčevima, zdjelama i tepsijama, a pokućstvo su izradili bosanski majstori. Kako su sevdalinke obvezatna glazbena podloga, mnogi gosti bivaju toliko razgaljeni tradicionalnom bosanskom glazbom da od osoblja traže da im kopiraju CD-e. Kako bi doskčila i toj želji gostiju, vlasnica svakog vikenda dovodi svirače, harmonikaše ili rome koji uživo sviraju i pjevaju. Povratni transfer u hotel u 23: 45 sati. Noćenje.

 

2. dan: ZAGREB – SHOPPING ARENA CENTAR I WEST GATE

 

    Doručak. Odlazak iz hotela prema ARENA CENTRU uz slobodno vrijeme za shopping, a potom prema WEST GATE-u. Trgovački mega-centar WEST GATE otvoren u studenome 2009. Godine predstavlja pravo modno središte u kojemu je smješteno oko 240. Slobodno vrijeme za shopping. Povratak prema mjestu polaska u poodnevnim satima, te dolazak u večernjim satima. Agencija Eridan nudi dvije mogućnosti, sa smještajem u vlastitom aranžmanu ili sa smještajem u hotelu s 3* uz napomenu da svi transferi/prijevoz putnika kreće i završava ispred našeg hotela.

 

 

CIJENA BEZ SMJEŠTAJA U HOTELU S ULAZNICOM ZA IZLOŽBU:

 

280.00 kn

 

 

CIJENA SA SMJEŠTAJEM U HOTELU 3* S ULAZNICOM ZA IZLOŽBU:

 

460.00 kn

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom visoke turističke klase prema programu
 • pratitelj putovanja
 • smještaj u hotelu s 3* na bazi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
 • jamčevina za turistički paket aranžman
 • ulaznica za izložbu Da Vinci na Velesajmu
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
 • osiguranje od odgovornosti
 • PDV

NADOPLATA:

 • za jednokrevetnu sobu: 100,00 Kn
 • za organiziranu večeru: 80,00 Kn
 • osiguranje od otkaza rizika putovanja 39,00 Kn

Let  this  star  lead !

Korisne poveznice