KRASNO, 4 dana

1.dan: SPLIT - GOSPIĆ - DONJE PAZARIŠTE - KRASNO

Polazak s dogovorenog mjesta u 08 00 sati autobusom turističke klase prema GOSPIĆU uz usputna zaustavljanja radi odmora grupe. Po dolasku razgled MUZEJA LIKE. Polazak prema DONJEM PAZARIŠTU, te razgled PIVOVARE „LIČANKA“ s poznatim pivom „Velebit“ /ukoliko na taj dan bude moguć posjet, a dva dana prije putovanja se vrše rezervacije/. Dolazak u KRASNO. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

2.dan: KRASNO /ŠUMARIJA, PILANA, SIRANA/

Doručak. Odlazak u razgled ŠUMARIJE I PILANE uz stručno vodstvo. Posjet SIRANI, te upoznavanje s procesom dobivanja sira. Razgled MUZEJA ŠUMARSTVA SJEVERNOG VELEBITA, te odlazak u hotel na ručak ili ručak u restoranu. Popodne predviđene sportske aktivnosti od strane pratitelja grupe. Večera. Noćenje.

 

3.dan: KRASNO - KUTEREVO

Doručak. Odlazak prema obližnjem KUTEREVU gdje posjećujemo UTOČIŠTE ZA MLADE MEDVJEDE. Razgled u pratnji stručne osobe koja nam priča o životu, prehrani i legendama vezanim za medvjede, te odlazak u RADIONICU SUVENIRA gdje se izrađuju predmeti od drva. Ručak u restoranu. Slobodno popodne. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

4.dan: KRASNO - GACKO POLJE - SMILJAN - SPLIT

Doručak. Odlazak prema IZVORU GACKE I MLINICAMA uz razgled. Polazak prema SMILJANU uz razgled MEMORIJALNOG CENTRA NIKOLE TESLE: MULTIMEDIJALNI CENTAR, TURBINE IZ COLORADO SPRINGS-a, BROD NA DALJINSKO UPRAVLJANJE,... Igra na novom HI-TEC igralištu. Ručak u restoranu. Povratak u Split u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA

UKLJUČUJE:

  • prijevoz: autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama.

  • smještaj: hotelu na Krasnom / Jure ili Degenija/ na bazi 3 polupansiona.

  • extra obroci: ručak u Kuterevu , u Krasnom, u Gospiću.

  • ulaznice: za Muzej Like, pivovara ukoliko bude potrebno, Muzej šumarstva, pilana, utočište za mlade medvjede i izrada suvenira od drva, Memorijalni centar Nikole Tesle u Smiljanu.

  • ostalo: jamčevina za turistički paket aranžman, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i akutnih bolesti, organizacija putovanja.

NE UKLJUČUJE:

  • skretanja s rute.

Let  this  star  lead !

Korisne poveznice

Slike