Naše aktivnosti

Eridan DMC je jedna od vodećih agencija u kontekstu organizacije kongresa, skupova, seminara, radionica, konferencija i korporativnih događanja za ciljane skupine. Reference potvrđuju uspješnost naših aktivnosti kroz cijeli niz kongresa koji broje i preko 500 sudionika.
Vizija koncepta određenog događanja, „cateringa“, odabira lokacije i prostora, prijevoza i smještaja, gala večeri, izleta, društvenog programa te popratnih sadržaja u cjelosti je kreacija naših predanih djelatnika.

Eridan je licencirana putnička agencija sa ekspertizom u organizaciji kako jednodnevnih tako i višednevnih tura kroz hrvatsku i inozemstvo. Detaljno planiranje i organizacija su naša glavna snaga. Naši iskusni vodići i pratiteljio potvrdit će vam da je personalizirani pristupp upoznavanju različitih kultura i mjesta, mnogo više od nabrajanja golih činjenica s kojima se susrećete u literaturi.

Dugogodišnje iskustvo, znanje i kreativnost u organizaciji aranžmana daje vam jedinstvenu priliku da upoznate različite države, kulture, običaje i znamenistosti. Naši aranžmani uključuju prijevoz, smještaj, obroke, razgledavanja u pretnji lokalnih vodiča i mnogo više. Sva vaša putovanja ili događanja „skrojit ćemo po mjeri“ udovoljavajući vašim zahtjevima i potrebama.

Let  this  star  lead !