PRIJAVE ZA PUTOVANJE

IVANA MILIN

TEL: 021/ 231 977

MOB: 091/ 5277 796

E-MAIL: ivana@eridan.hr

MAKEDONIJA - OHRID

 

1. dan: SPLIT - DUBROVNIK - KOTOR - BUDVA - SV. STEFAN - ULCINJ

   Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak autobusa u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije preko Dubrovnika do Kotora uz kraća zaustavljanja radi odmora i osvježenja. Dolazak u KOTOR te razgled grada opasanog 4 km dugim zidinama koji je pod zaštitom UNESCO-ve kulturne baštine. Razgled grada u pratnji stručnog vodiča. Nastavak putovanja prema BUDVI – kraća pauza, i SV. STEFANU uz mogući panoramski razgled. Dolazak u ULCINJ u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

2. dan: ULCINJ - TIRANA - OHRID

    Doručak. Ulazak u ALBANIJU preko Skadra, te nakon carinskih formalnosti nastavak putovanja. Zaustavljanje i pauze prema potrebi i želji putnika. Moguć posjet DRAČU, najstarijem gradu u Albaniji, poznatom po svojoj velikoj areni iz 2.st. Vožnja prema TIRANI. Po dolasku razgled centra grada u pratnji stručnog vodiča; JUSTINIJANOVAOVA TVRĐAVA, TORANJ SA SATOM, TRG SKANDERBEG, ĐAMIJA ET'HEM BEY, MOST TABAK... Pauza. Nastavak putovanja prema OHRIDU uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Ohrid u kasnim poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

3. dan: OHRID - SV. NAUM

    Nakon doručka odlazak u posjet MANASTIRU SV. NAUMA. Sv. Naum Ohridski je bio poznat po svojoj iscjeljiteljskoj moći zbog toga je manastir i danas utočište za bolesne... Vožnja brodom i razgled izvora CRNOG DRIMA na obližnjem jezeru. Posjet MUZEJU NA VODI u UVALI KOSTIJU. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Organizirani ručak. Poslijepodne slobodno za šetnju, individualne razglede i sl. Večera u hotelu. Noćenje.

 

4. dan: OHRID - CRNA GORA ....

    Nakon doručka odlazak u razgled Ohrida uz stručno vodstvo; KATEDRALNA CRKVA SV. SOFIJE, CRKVA S. KLEMENTA, SAMUILOVA TVRĐAVA, HELENISTIČKO KAZALIŠTE, IZIDIN HRAM, CRKVICA SV. JOVANA KANEA iz 13.st. na hridi nad OHRIDSKIM JEZEROM... U srednjem vijeku Ohrid je bio poznat kao slavenski Jeruzalem a od 1980. Ohrid i Ohridsko jezero se nalaze na popisu UNESCO-ve Svjetske baštine kao spomenik kulture i spomenik prirode. U dogovoreno vrijeme odjava iz hotela te povratak. Vožnja kroz Albaniju i dolazak u Crnu Goru. Večera u restoranu. Noćna vožnja uz usputna zaustavljanja i dvd projekcije.

 

5. dan: ...CRNA GORA - SPLIT

    ...dolazak u ranim jutarnjim satima na mjesto polaska.

 

 

CIJENA ARANŽMANA:

 

1,750.00 KUNA NA OSNOVI 40-45 PUTNIKA

1,850.00 KUNA NA OSNOVI 35-39 PUTNIKA

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • smještaj na bazi 1 polupansiona i 1 punog pansiona u hotelu **** u Ohridu te na bazi 1 polupansiona u hotelu *** u Ulcinju
 • dodatna večera u Ulcinju
 • stručne vodiče u Kotoru, Tirani i Ohridu
 • vožnju brodom na izvorima Crnog Drima
 • ulaznicu za Muzej na vodi
 • vodiča pratitelja
 • sve obilaske prema programu
 • osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja
 • zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane (NN 8/96) te organizaciju

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • nenavedene ulaznice i obroke
 • skretanje s rute putovanja
 • putno zdravstveno osiguranje

Let  this  star  lead !

Korisne poveznice