UVJETI KUPNJE
Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Eridan d.o.o. Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je Eridan d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

NARUČIVANJE
Kupac naručuje proizvod ili uslugu putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod ili uslugu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, odabirom određenog proizvoda te klikom na način plaćanja. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE
Naručene proizvode ili proizvod kupac može platiti: - online putem koristeći kreditne kartice. Online plaćanje putem kreditnih kartica i autorizacija odvija se online u stvarnom vremenu. Online plaćanje je u potpunosti sigurno i zaštićeno.
- gotovinom (pouzećem)
- općom uplatnicom

ISPORUKA
Prodavatelj se obvezuje, odmah nakon uvida u izvršenu online transakciju, evidentirati kupovinu odabranog proizvoda ili usluge na korisničkim stranicama kupca na web stranici prodavatelja www.eridan.hr.

REKLAMACIJE
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod ili uslugu koji odgovara opisu istog navedenom na www.eridan.hr. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA
Sva prava proizišla iz korištenja, kopiranja cijelih stranica ili jednog nenog dijela, presnimavanje te korištenje tekstova i slika web stranice www.eridan.hr su pridržana. Vlasnik autorskog prava i prava na intelektualno vlasništvo je Eridan d.o.o.

OPĆENITO
Eridan d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.eridan.hr stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža www.eridan.hr internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Eridan d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Eridan d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Eridan d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.eridan.hr odgovarati Vašim potrebama. Eridan d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.